Det hela är ganska enkelt, visionen bakom webbplatsen företagsammamark.se är att man enkelt ska kunna hitta det man söker när man behöver hjälp med något. Det är gratis för alla som vill registrera sig och sitt företag eller sin hobbyverksamhet. Vill du hjälpa till att sponsra webbplatsen kan du välja mellan att betala en avgift vid registreringen, du får då en liten stjärnmarkering på din annons samt plats överst i listan, eller så kan du swisha en valfri summa till 123 XX XX XX.

Vi garanterar inte att alla annonser publiceras, och vi förbehåller oss rätten att neka annonser samt eventuellt begära eller föreslå ändringar före publicering.

Vem får registrera sig?

Vem som helst som har en eller flera tjänster vederbörande vill erbjuda får lov att registrera sig. Du kan ha en hobbyverksamhet du vill testa på marknaden eller ett fullfjädrat företag, vi ställer inga krav på f-skatt.

Vem betalar skatt och moms?

Det finns inga krav att man måste kunna uppvisa en f-skattsedel för att registrera sig här, vill man prova sin hobbyverksamhet går det också bra. Det är dock av allra yttersta vikt att allt sköts enligt konstens alla regler när det gäller skatt och moms. I varje relation som skapas mellan en säljare och en köpare är det det egna ansvaret att se till att skatter och avgifter sköts. Join the dots tar inget ansvar för avtal mellan köpare och säljare.

Vad betalar man för?

Att lägga in sin annons på företagsammamark.se är gratis. Vill man sponsra webbplatsen kan man göra det genom frivilligt bidrag via swish, sponsring eller genom att betala en avgift i samband med registreringen. Den avgiften går till att driva webbplatsen med allt vad det innebär av uppbyggnad, utveckling, underhåll samt marknadsföring i sociala medier bland annat. Du som väljer att betala en avgift vid registreringen får bättre placering i katalogen, din annons kommer också att exponeras i sociala medier.

Vem driver denna webbplats?

Företagsamma Mark drivs av företaget Join the dots, hemmahörande i Marks kommun. Webbplatsen har tagits fram för att hjälpa kommuninvånarna att hitta personer/företag som utför de tjänster de behöver hjälp med.

Utöver det finns samarbeten med andra företag, t.ex. för taktik för sociala medier, webbföretag för specialkodning osv.

Vi hoppas givetvis på ett gott samarbete med kommun och näringsliv, men det kan vara av vikt att understryka att vi är helt obundna, både religiöst och politiskt.

Måste man bo eller ha sitt företag registrerat i Mark?

Nej, du måste inte bo eller ha ditt företag i Mark. Syftet med webbplatsen är dock att öka kännedomen om lokala företag och verksamheter.

Vi undanbeder oss dock systematiskt registrerande av företag som jobbar platsoberoende, t.ex. rena webbföretag eller MLM-företag på alla ”företagsamma-sidor” av personer utan någon som helst koppling till kommunen. Vi säger inte nej till legitima företag på grund av deras verksamhet utan vill enbart i första hand att personer med lokal koppling ska få chans att synas. Om ni har några frågor kring detta så hör gärna av er!

Måste jag ha en hemsida?

Nej, du måste inte ha en hemsida att driva trafik till, det är dock alltid rekommenderat att ha en egen webbplats om man ska driva företag. Har du i nuläget ingen hemsida går det bra att hoppa över den punkten i registreringen.

Bilder

De bilder du laddar upp är ditt ansvar. Du får ej använda logotyper eller upphovsrättsskyddat material utan tillstånd, och vid förfrågan ska detta tillstånd kunna uppvisas för företagsammamark.se före publicering.

Text på bilder

Du får lägga text på bilderna du laddar upp i annonsen, håll dock denna på en minimal nivå. Enstaka ord eller logotyper ger bäst effekt, för att ytterligare beskriva något använd fältet för lång verksamhetsbeskrivning. Vi förbehåller oss rätten att neka bilder som innehåller för mycket text, du får då alltid chans att lägga till en ny bild istället.

Ansvar

Alla annonser granskas före publicering, Join the dots kan dock ej behäftas med ansvar för annonsens korrekthet eller innehållet på länkade webbplatser.

Betalning

Vill du bidra till webbplatsen genom betalning av annons gör du detta enklast via Stripe (med betal eller kreditkort) i samband med registrering. Önskar du betala via faktura eller veta mer om sponsring är du välkommen att ta kontakt via mejl.

Stäng meny