Varför finns den här sidan över huvud taget?

Räcker det inte med en egen hemsida och en annons i den lokala tidningen?

Fröet till Företagsamma Mark såddes genom uttrycket ”Handla lokalt”. Genom att handla lokalt behåller vi även jobben lokalt. Därför ville jag på detta sätt bidra till att göra det enkelt att ”hitta lokalt” också. Det finns så mycket kraft och initiativtagare i kommunen att det är värdefullt att ta vara på!

Men det är inte alltid man vet – vet du om din granne har en hobbyverksamhet där han/hon snidar figurer i trä? Eller om kollegan på en annan avdelning som du kanske inte känner så väl kanske är jätteduktig på att teckna och kan hjälpa dig med den unika 50-årspresenten?

Du kanske är på jakt efter den perfekta klänningen till bröllopet, men google-sökningen ger dig bara resultat på exklusiva sy-ateljéer i Göteborg – fast det kanske finns en jätteduktig sömmerska runt knuten?

Min förhoppning är att Mark-borna ska hitta denna sidan och att så många som möjligt av dem som känner sig lite företagsamma registrerar sig. Man behöver inte ha f-skatt, man behöver inte ”vara företagsam” på heltid, det enda man behöver är att ha en tjänst man vill erbjuda andra, heltid/deltid, hobby/regisitrerat företag – alla är välkomna!

Visionen

Min dröm är att kunna komplettera webbplatsen med ett verkligt nätverkande. Målet är att kunna erbjuda träffar där vi, utöver nätverkande faktiskt också lär oss något nyttigt vi kan använda i vårt företagande. Om du vill hålla dig uppdaterad med vad som händer på och med Företagsamma Mark så fyll i dina uppgifter för nyhetsbrevet. Dina uppgifter är i tryggt förvar och kommer aldrig att säljas vidare, och dessutom användas sparsamt!