Vi vill att det ska vara enkelt för dig som företagare att registrera information om dig och din verksamhet här på Företagsamma Mark, och framför allt vill vi att det ska vara enkelt att ändra t.ex. länkar och beskrivning allt eftersom din verksamhet förändras, därför har vi valt detta upplägg med medlemskap här på sajten. Medlemskapet gör att du när som helst kan logga in och uppdatera din annons. 


Läs de fullständiga villkoren


Börja med att lösa medlemskap

Du löser ditt medlemskap på ett år, och i priset ingår en annons. Har du fler företag och vill ha fler annonser betalar du därefter en summa för varje annons. Du kan ha flera företag men bara välja att göra en annons för ett av dem om du vill det.


Finns din verksamhet redan importerad?

Logga i så fall in på dina sidor och leta upp annonsen och klicka på ”Gör anspråk på denna annons”. Fyll i informationen som efterfrågas och klicka på ”Gör anspråk på annonsen”.
Vi granskar alla anspråk manuellt för att i mesta möjliga mån säkerställa att rätt person gör anspråk på rätt företag.


När anspråket är godkänt…

…kan du åter igen logga in och fylla på din annons med bilder, länkar och egen beskrivning.


Finns inte din verksamhet importerad?

I så fall kan du, när du är inloggad, göra en ny annons på sidan ”Registrera dig!”
Glöm inte att ange rabattkod i betalningssteget!

När alla annonser är ifyllda och skickade till oss för granskning görs detta manuellt. Detta för att vi vill ha en bra och relevant katalog. Det innebär inte att vi kommer att lägga oss i formuleringar mm, utan vi granskar för att se att vi inte får in en massa spam eller otillbörlig information. Vi tackar för er förståelse för att denna process ibland kan ta någon arbetsdag beroende på belastning.

Genvägar

Lös medlemskap

Sök upp och gör anspråk på din annons


Till katalogen

Lägg in din annons


Registrera din verksamhet